Voedingsadvies

We zijn gelukkig op de terugweg van het verkeerde pad

In de westerse wereld zijn we de afgelopen 70 jaar de weg een beetje kwijt geraakt. We zijn met zijn allen overmatig veel vlees gaan eten en ‘gemaks’voedsel deed zijn intrede. De supermarkten liggen vol met bewerkte ‘voedings’middelen met snelle, geraffineerde koolhydraten en ingrediënten en toevoegingen die onze grootouders echt niet als eetbaar zouden bestempelen. Dat we het verkeerde pad op zijn gegaan weten al veel mensen. Veel nieuwe eetfilosofieën hebben de afgelopen jaren de revue gepasseerd waardoor de meeste mensen door de bomen het bos niet meer zagen. Ikzelf ook niet. Wel weet ik al lang dat dieren consumeren iets was wat me tegenstond dus ben ik al zo’n 25 jaar vegetarier, sommige periodes pescetarier, maar sinds 1,5 jaar neigend naar (bijna) 100% plantaardig. Ja ook ik heb af en toe mijn zwakke momenten 😉 en eet een paar keer per jaar iets met schaal- of schelpdieren. Dat zijn mijn ‘zondes’. 🙂

Voedsel als medicijn

Door persoonlijke omstandigheden waarin ik problemen had met mijn energieniveau en uiteindelijk in een burn-out belandde ben ik me meer gaan verdiepen in de rol van ons voeding in onze gezondheid. Ik heb, via een hbo-opleiding van CIVAS voor voedingsadviseur en een aanvulling over orthomoleculaire voeding, mijn kennis hierover vergroot en geoptimaliseerd. Hiermee wil ik ook mensen, die worstelen met gezondheidsklachten, helpen dmv het veranderen van voedingspatronen, hun gezondheid te verbeteren. Want echt heel veel klachten zijn met de juiste voeding te verbeteren.

Consult

Bel me voor een afspraak, dan kunnen we in een intakegesprek je klachten in kaart brengen. Daaruit volgt een voedingsadvies en een planning.

Kosten

Intake 1,5 uur: 90,- euro

Behandelplan: 120,- euro

Vervolgcunsulten 1 uur: 60,- euro