Wie is BRI

Bri(gitte) van Loon

Ik ben Brigitte – Bri voor vrienden en bekenden – en heb altijd heel veel plezier gehad in koken voor familie en vrienden en ze te laten genieten van lekker, voedzaam eten. Naast mijn werk als grafisch ontwerper ging ik steeds meer kook- en cateringprojecten doen. En langzaam maar zeker ben ik meer met voeding bezig dan met ontwerpen. Naast het ontwikkelen van vegan producten zoals mijn burgers ben ik me gaan verdiepen in wat voeding voor ons betekent. Ik ben ervan overtuigt dat goede voeding een sleutel is naar een betere gezondheid en slechte voeding een bron van veel gezondheidsproblemen. Begin 2018 haalde in mijn diploma Voedingsdeskundige die ik aanvulde met de module Orthomoleculaire Voeding. Nu ben ik verder aan het studeren over Orthomoleculaire Suppletie, omdat we, hoe gezond we ook eten, soms toch supplementen moeten gebruiken om ons optimaal gezond te voelen. We leven tenslotte in een tijd waarin we last hebben van stress, milieu- en luchtvervuiling en verarmde bodems. Plantaardig eten heeft de toekomst en ik wil, met mijn kennis over voedingsstoffen en mijn liefde voor koken en mensen, lekker maar ook gezond eten aanbieden.

Vanaf 1 januari 2019 zal ik onder de kop ‘HAPPY-FEED’ met regelmaat nieuwtjes en tips over een gezonde leefstijl geven.